donderdag 5 juni 2008

5 juni eerste reisdag


gasthof Adler onze kamer

jeannine bij koffiestop in Arlon


Deze morgen on 10u vertrokken. Normaal gezien vertrekken we voor de file, maar de bank had gebeld voor mijn nieuwe visa kaart en aangezien de oude eind deze maand vervalt zou die in het buitenland kunnen geweigerd worden: vandaar.



Tot Groot-Bijgaarden geen probleem dan is het beginnen regenen en wel tot in Ulm, zestig km voor onze bestemming vandaag. Een vol uur om de ring van Brussel te ronden (27km) werken op de 411 en in Duitsland op bijna alle snelwegen. Daarbij de regen in alle variaties van heel zacht tot straalhard gieten. Kortom, we hebben 10 uur gereden over 700 km of gemiddeld 70 km<:u en allemaal autostrade. In Stutgart reeds alles vlot (100km/u) plots een verkeersbord 80/u en direct een camera ...flits, recht in mijn gezicht. Gevaarlijk, ze zouden een mens zo verblinden.

Gelukkig geen zware ongevallen gezien en gezond en wel op onze uitslaappost in Beieren aangekomen :http://www.adler-zusmarshausen.de/

draadlos Internet op de kamer, dus een eerste verslag.
P.S.Deze middag in Arlon in autostaderestaurant gegeten : brood met bordje kaas en bordje zalm met soep en frisdrank: 32€. Deze avond 2 maal snitzel mit Frites en salat, halve liter bier en halve liter frisdrank: 19.20 €. Rare jongens die Duitsers.

2 opmerkingen:

Lebbercherrie zei

Gelukkige vaderdag! Wel een serieuze vuile streep op de muur vanaf het nachtlampje :-)

webmaster zei

t'es wel verf é jong, ter was een scheur in de muur en die streep is cammouflage